Over Apotheek Simelco

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid gamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek en bieden je tevens de mogelijkheid om je reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien altijd voldoende voorraad in de apotheek aanwezig. Wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit direct bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar. En heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Christina DC - apotheker-titularis

Koen VS - apotheker

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Voor ons zijn een persoonlijke aanpak en begeleiding zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kunt bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen, specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Nieuw: online reserveren en vervolgens afhalen in de apotheek.

Om onze service verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke website waarbij advies en begeleiding nog steeds op de eerste plaats staan. Je kan zo via de zoekbalk en productcategorieën op deze website producten reserveren en op een later tijdstip komen afhalen in de apotheek. Je kan ook geneesmiddelen op voorschrift online reserveren door jouw voorschrift in te scannen via de upload-functie. 

Na reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en vervolgens een laatste bevestiging vanaf wanneer je bestelling klaar staat. Ben je minder mobiel, dan neem je best rechtstreeks contact op met ons: zo zoeken we samen naar een oplossing.

Klik hier voor meer info

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht